Det här med näthatet…

Eftersom det här är min blogg och vi har tryckfrihet i Sverige så får jag lyckligtvis utrycka mig som jag känner, däremot har man särskilt på senare tid börjat kunna känna av en oro över hur responsen kan se ut. Jag önskar att valet man gör när man publicerar text och eller bilder inte hade behövt innebära e.v fullt så mycket konsekvenser (näthat ex.) för den enskilda, då tänker jag självklart på när det handlar om vanligt lagligt material. Min och många andras bild av näthatet är att det har ökat i samhället. Visst det är självklart att man ska tänka på vad man publicerar men så länge det är inom ramarna för det lagliga så tycker jag att samhällets acceptans även behöver öka och att grupper som aktivt odlar hat i olika former ska fortsätta att bekämpas. Det får aldrig bli accepterat av samhället. Själv har jag blivit utsatt av både mobbing och någon gång nätets hat. Dock inte under längre period. /Malinimage

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.