Efterlängtad helg…

Även fast jag är arbetslös så ser jag fortfarande fram emot helger lite extra, dels har det nog med ”invand rutin” att göra men också att övriga familjemedlemmar är lediga och att det är allmänt festligt då, bara en sådan sak som att tv utbudet är bra. Nu i kväll är det t.ex. säsongspremiär för lets- dance och imorgon är det fjärde delen av Melodifestivalen. Efter att ha lyssnat 30 sek på bidragen håller jag nog på Caroline Wennergren med Black Svan.

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.