Annonser

Även fast jag är arbetslös så ser jag fortfarande fram emot helger lite extra, dels har det nog med ”invand rutin” att göra men också att övriga familjemedlemmar är lediga och att det är allmänt festligt då, bara en sådan sak som att tv utbudet är bra. Nu i kväll är det t.ex. säsongspremiär för lets- dance och imorgon är det fjärde delen av Melodifestivalen. Efter att ha lyssnat 30 sek på bidragen håller jag nog på Caroline Wennergren med Black Svan.

/Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Det här med näthatet...

fre feb 27 , 2015
Eftersom det här är min blogg och vi har tryckfrihet i Sverige så får jag lyckligtvis utrycka mig som jag känner, däremot har man särskilt […]
%d bloggare gillar detta: