Uncategorized

Ny bil…

Idag var mina föräldrar och hämtade den nya bilen. Fick ett mms med den på. Jag tycker den är jätte fin oimage imagech det är kul att det unnar sig , jag menar de har ju råd och det är mer än ” välförtjänta av det” . Den ”gamla”  audin från 2011 fick min syster och hennes man köpa så det är kul att den finns kvar” inom släkten. På bilderna syns båda …/Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.