Avklarat…

Då har de två av de veckor som jag oroat mig länge i förväg för passerat med godkänt resultat från min sida, eller rättare sagt jag genomförde dagarna utan panik eller nervositet som tog över. Det är bra. Igår var vi bjudna till min syster och hennes man på mat, mycket trevligt

image image. Sitter just nu och lyssnar på julmusik i mammas och pappas kök. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

2 thoughts on “Avklarat…

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.