1:a advent

Tid för 1:a advent och det är pyntat och klart

hemma hos mina föräldrar , så fint och mysigt det blev. Dock har jag full förståelse för att alla inte tycker det image imageär lika härligt med jul eftersom det är en förväntningens tid som lätt kan ge en olika krav t.ex att fixa och dona inför själva julafton, tror att i sådana fall kanske man får man kanske gå tillbaka till att fira själva julafton och traditionen istället för att fokusera på t.ex perfekt mat och julklappar som alla är 100

% nöjda med för det är nog just det som kan skapa prestationskraven. Det var den lilla jul- analysen . 😊

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.