En dag att komma ihåg…

imageNär jag har en sämre dag / period. Hoppas jag gör det bara, har en tendens att verkligen ”glömma” att det har funnits bra dagar när jag mår dåligt,  men ibland /oftast skiner det igenom sådana minnen. Idag var det dels en väldigt fin höst-dag ute så jag gick på promenad och för det andra kände jag mig så underbart fri från min vardagliga besvärande ångest. Kanske är det tillfälligt eller så har höjningen som jag gjorde i samråd med läkaren i går verkligen börjat ge effekt. Hoppas ju på det senare. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.