En dag att komma ihåg…

imageNär jag har en sämre dag / period. Hoppas jag gör det bara, har en tendens att verkligen ”glömma” att det har funnits bra dagar när jag mår dåligt,  men ibland /oftast skiner det igenom sådana minnen. Idag var det dels en väldigt fin höst-dag ute så jag gick på promenad och för det andra kände jag mig så underbart fri från min vardagliga besvärande ångest. Kanske är det tillfälligt eller så har höjningen som jag gjorde i samråd med läkaren i går verkligen börjat ge effekt. Hoppas ju på det senare. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: