Att aldrig ge upp…

imageAtt alltid orka kämpa trots svårigheter kan stundtals kännas motigt, det är något man förstår först om man har drabbats av livets baksida. Men att inte ge upp fullt är       livsviktigt eftersom det kommer nya dagar då man kanske ser saker och ting ur ett nytt perspektiv. Detta har jag varit med om flera gånger. Så orka kämpa. Det kommer nya dagar om inte annat. / Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.