Livet tar nya vägar…

Jag har kommit på att trygghet är något jag fortfarande måste få känna ganska mycket av i mitt liv. Kanske är jag bara sådan men kanske är det också så det är och kommer att vara ett behov med dessa sjukdomar. Det skulle dessutom kännas väldigt jobbigt om man lade på det faktum att jag levde i en otrygg miljö ovanpå min ”belastning” med psykisk sjukdom. Om man tänker på behovstrappan så är ju trygghet ett grundläggande behov som måste vara tillgodosett för att det andra behoven ska kunna tillgodoses. Så visst det är nog egentligen viktigt för alla.

Den här månaden har jag fullt av tider inbokade i almanackan , det är kul. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.