Födelsedags-helg

Idag kommer mina systrar hem till mamma och pappas hus för att fira pappa på lördag. Sanna kommer redan idag från GBG, det är något jag är glad åt /vi alla är väldigt glada åt såklart, inte minst med tanke på att hon har så mycket att göra i skolan (det förstår jag verkligen), önskar henne all lycka med skolarbetet så att hon får en bra grund till sitt kommande yrke.  Imorgon är det som sagt födelsedagsfirande, pappa fyller 59 år, inte jämnt men det ska vi fira med släktkalas, god mat och vi ska ha det trevligt, något jag ser fram emot.

Annars var det också idag ett möte med dagsjukvården, som jag tyckte kändes bra efteråt.

Så det har hittills varit en bra fredag och kommer nog bli en bra helg. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.