Idag var en rolig dag…

Vi var en tur i Skövde, mamma och pappa skulle höra om Audi”n som de skulle beställa senare men det slutade med att de köpte den idag, de kommer att få den i februari då den är nytillverkad, färgen blev en lavagrå med pärleffekt. Jätteglad att de är glada och nöjda över nyköpet:-) Själv köpte jag lite nytt på staden och hann med ett besök hos frissan också. Sammanfattningsvis en bra dag. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.