Dag för dag…

Oroliga men också bra dagar går, igår fick jag en bekräftelse på att de tagit emot en ”vårdförfrågan” till kirurgimottagningen så nu är det bara att vänta på tiden. Idag skulle mamma och pappa för övrigt  titta på ny bil ”spännande”. Mitt mående är mycket bättre också , det känns bra, var så nere ett tag, aldrig roligt. Nya tag nu.

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

2 thoughts on “Dag för dag…

  1. Tack, det ska jag, mindfullness är bra och användbart inom mycket gäller nog bara att komma igång. Tack för det fina du har skrivit. /Malin

  2. prova med mindfullness när ångesten är som störst koncentrera dig på din andning eller ljuden omkring dig och fokusera på dessa saker och inte på dina kaostankar! gör det flera gånger om dagen när jag kör fast med nått som arbetslös!( ej lönearbetande men praktikant). Hoppas du mår bättre snart!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.