Annonser

Oroliga men också bra dagar går, igår fick jag en bekräftelse på att de tagit emot en ”vårdförfrågan” till kirurgimottagningen så nu är det bara att vänta på tiden. Idag skulle mamma och pappa för övrigt  titta på ny bil ”spännande”. Mitt mående är mycket bättre också , det känns bra, var så nere ett tag, aldrig roligt. Nya tag nu.

/Malin

Annonser

2 thoughts on “Dag för dag…

  1. Tack, det ska jag, mindfullness är bra och användbart inom mycket gäller nog bara att komma igång. Tack för det fina du har skrivit. /Malin

  2. prova med mindfullness när ångesten är som störst koncentrera dig på din andning eller ljuden omkring dig och fokusera på dessa saker och inte på dina kaostankar! gör det flera gånger om dagen när jag kör fast med nått som arbetslös!( ej lönearbetande men praktikant). Hoppas du mår bättre snart!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Detaljer...

sön okt 12 , 2014
I form av små miniatyrer är något jag tycker om . Har en mini -samling i ett titt -skåp som jag beundrar då och då. […]
%d bloggare gillar detta: