”Det är som det är”…

Så brukar min pappa säga i tid och otid om saker, först tyckte jag inte något vidare om det men  när allt känns som mest jobbigt är det ganska bra att ha ett sådant uttryck att ta till för sig själv. För det är ju som det är med vissa  saker även om man kan påverka till viss del. Menar med detta på inget sätt att jag är på väg att ge upp mitt liv eller något bara kanske mer finna mig i vissa saker, det smärtar väldigt samtidigt som det är oerhört lugnande eftersom jag på sätt och viss alltid vetat detta. Men jag har alltid varit en kämpe och kommer inte ge upp och med ge uppros menar jag låta sjukdomarna ta över mitt liv. Jag har fallit lite djupare än vanligt bara, jag ska upp. /Malin

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.