Lite som att dansa…

Så känns kontakten med vårdgivare just nu, man ger  2 steg av sig själv och får ett tillbaks. Nej det var kanske en dålig liknelse, men det gäller nog att vara tydlig med sina besvär, inte tjata, men inte heller vara vek om det inte alls känns bra i ett läge. I tider när det tycks prioriteras mycket inom vården och tiden gör sig påmind är det svårt om man mår riktigt dåligt. Anhöriga blir viktiga stöttepelare något jag är mycket kluven till. Djupt tacksam i svåra stunder men samtidigt ställer jag mig frågande till om det verkligen ska behöva se ut så 2014.  Jag kan bara tala för mig själv, ändå är jag diagnosticerad tidigt i livet.

dansa /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.