Lite som att dansa…

Så känns kontakten med vårdgivare just nu, man ger  2 steg av sig själv och får ett tillbaks. Nej det var kanske en dålig liknelse, men det gäller nog att vara tydlig med sina besvär, inte tjata, men inte heller vara vek om det inte alls känns bra i ett läge. I tider när det tycks prioriteras mycket inom vården och tiden gör sig påmind är det svårt om man mår riktigt dåligt. Anhöriga blir viktiga stöttepelare något jag är mycket kluven till. Djupt tacksam i svåra stunder men samtidigt ställer jag mig frågande till om det verkligen ska behöva se ut så 2014.  Jag kan bara tala för mig själv, ändå är jag diagnosticerad tidigt i livet.

dansa /MalinKategorier:Uncategorized

Taggar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: