Uncategorized

Det svänger…

Kan bara konstatera att mitt mående är lite svängigt trots att jag enligt kontaktperson och mig själv sköter min medicin bra. Vad det beror på är det ingen som exakt vet mer än att jag påverkas negativt av inre stress (stresskänslig) och är skör i övrigt. Den här veckan har jag drabbats av panikångest, det är inget jag önskar någon kan jag säga. Känslan går att beskriva ,men jag tänker inte försöka, inte idag. Idag är nämligen än bättre dag än igår , idag har jag ingen panikångest.

/Malinbergochdalbana

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.