Annonser
Uncategorized

Måndagens träff på dagsjukvården

Kändes riktigt bra, tyckte mycket blev tydligt, som var oklart från allas håll, vilket jag tror är en förutsättning för god vård och mindre missförstånd i kommunikation som kan uppstå. Samtidigt som jag har full förståelse för hur det kan vara  idag med den administrationstid som jag har förstått personalen har, i förhållande till patient-tiden. Ikväll på kanal 4, sänds tydligen just ett program som tar upp delar av ämnet/problematiken med tidsbrist inom sjukvården.

/Malin

Annonser

Om mig...

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: