+ för visat ansvar…

I fredags ringde jag till min dagsjukvård och fick ett bemötande som jag upplevde som ett initiativtagande, även om jag fick ringa dit själv, men det kunde jag ju, så varför inte.

+ för detta tycker jag. Ska även träffa de på måndag, hoppas de inte är för besvikna på mig, men jag måste yttra mig ibland, särskilt när man har gått och hållit länge på det.

/Malininitiativ

 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.