Ansvar…

Har kommit till ett jobbigt läge och hoppas få svar på min ställda fråga, kanske (förhoppningsvis) idag.  Har ställt frågan om ansvar när man mår dåligt. Har vänt mig till höger och vänster utan nämnvärt resultat. Akutpsykiatrin  i … är tydligen inget alternativ, även fast jag har min sjukdom och mår som jag gör då och då. Vet att alla inte orkar eller kan fråga som jag gör som mår dåligt men det betyder inte att jag mår toppen hela tiden. Detta har jag skrivit på mina- vårdkontakter…

Önskar bli uppringd av någon imorgon. Lättare att skriva för mig än att ringa,särskilt nu, därför skriver jag, även inte var ”välkommet” heller om jag förstod det hela rätt, annars får ni gärna  rätta mig. Sedan undrar jag vems del-ansvaret är när man mår hemskt dåligt, det är uppenbarligen inte akut-ansvarpsyks, det är inte heller boendestödets, tydligen är det erat enligt boendestödet, därför vill jag bli bättre bemött och känna mig välkommen! mår ju dåligt till viss del av bara detta bollande. Ska det vara så här ? /Malin

 

Hoppas på någon form av svar, idag. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.