Varför jag bloggar?

MeControlXXLUserTileDet är ett bra sätt att få ”gratis” skrivterapi” på.

Nej, jag skriver inte vad som helst här. Det är jag noga med, jag som alla andra har rätt att vara privat, jag delar det jag har lust att dela och så är det med det, men jag vet att jag skriver och har skrivit lite mycket här men jag står för allt jag har gjort i mitt liv. Även om livet inte är det mest perfekta kan man faktiskt må bra i perioder.

Det känns ibland som att det är när andra börjar sätta etikett på en som en dåligt mående människa kan man påverkas negativt av detta åt det hållet.

Till skillnad från ovanstående  tror jag /upplever jag händer om/när man istället blir uppmuntrad, det kan också finnas skillnader i förutsättningar hos personen  ( finns att läsa om inom b.l.a differentialpsykologin).

Själv har jag svårigheter som gör det svårt för mig att få ett jobb. Däremot mår jag bra när jag får göra saker som jag tycker jag behärskar när jag mår ok  t.ex. motion, skriva lite, umgås med familj och nära vänner o.s.v.

 

Till en annan sak är man minsta intresserad av vad jag skriver är man förstås alltid ”Välkommen att kika in”, det kan jag ju inte avgöra ändå eftersom det ligger uppe, däremot har man ett val, jag surfar själv inte in om jag inte är intresserad av sidan. Detta skriver jag med tanke på att askismet har stoppat ett stort antal spam under kort tid. Jag kan bli tvungen att lösenordsskydda bloggen framöver. Tror nu inte att detta är personer jag ”beundrar” ändå kanske tom är spamutskick.

 

 

Detta var min lilla blogg-analys.

/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.