liten uppdatering 21/8 2014

Nu känner jag för en liten sammanfattning av situationen runtomkring helt enkelt.

1. Har satt ut ett läkemedel och satt in ett annat (lyrica) vilket för min del har känts både bra och mindre bra. Har känt mig mindre avtrubbad har fått så mycket känslor på en gång (lite svårt det där) med balansen.

2. Har bett om mer stöd och ska få det 🙂 (kontaktperson)

3. IVO är på G

Det är vad som händer i stort , inte mycket egentligen men det är och och kommer vara för  mig ganska jobbiga händelser . Jag hoppas och vill tro att det kommer att gå bra.

malins 082/Malin

 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.