Harmoni vid dammen…

bild (22)IMG_3579

Vissa stunder behövs för att andra ska orkas med…

Dessa  gillar jag att spendera genom att bara få vara på en plats som jag tycker mycket om.

Min damm är en sådan plats…

Under den här tiden väljer jag att observera utan att döma, inte mig själv , inte någon annan, bara vara, kanske lite flummigt men lite mindfulness ligger det nog i det, kanske.

/Malin

 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.