Annonser

Sett ur andras perspektiv. Det är många som har denna sjukdom och det är väldigt individuellt hur mycket man besväras av den. För egen del har jag börjat acceptera min sjukdom men inte mina svårigheter, dessa kämpar jag med mer än de flesta andra (friska alltså)…(ganska logiskt). Så vet jag att många med psykiska sjukdomar gör.

Här är en kvinna som inte verkar vara ett undantag om man så säger, vilken energi, beundransvärt =) Hon heter Rebecca Anserud och har skrivit boken ”Ett bipolärt hjärta” efter många år av egen erfarenhet.

images (1)rebecka

/Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Harmoni vid dammen...

mån aug 11 , 2014
Vissa stunder behövs för att andra ska orkas med… Dessa  gillar jag att spendera genom att bara få vara på en plats som jag tycker […]
%d bloggare gillar detta: