Att leva med bipolär sjukdom…

Sett ur andras perspektiv. Det är många som har denna sjukdom och det är väldigt individuellt hur mycket man besväras av den. För egen del har jag börjat acceptera min sjukdom men inte mina svårigheter, dessa kämpar jag med mer än de flesta andra (friska alltså)…(ganska logiskt). Så vet jag att många med psykiska sjukdomar gör.

Här är en kvinna som inte verkar vara ett undantag om man så säger, vilken energi, beundransvärt =) Hon heter Rebecca Anserud och har skrivit boken ”Ett bipolärt hjärta” efter många år av egen erfarenhet.

images (1)rebecka

/MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: