Annonser

Gårdagen blev lyckad, alla verkade nöjda, min syster och hennes man blev gifta och det var väldigt fint:-).

Idag har min andra syster ordnat med Brunch för de gäster och släktingar som kommer från Skåne. Hon har ordnat en fin frukost med alla möjliga tillbehör, allt väldigt engelskt , t.e.x. med inslag av amerikanskt tema t.e.x cupcakes, det är kul att prova annorlunda saker ibland även om det är skönt att återgå till vardagens sedan tycker jag.

malins 015 /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Vackraste systrar i det gröna...

sön aug 3 , 2014
Klockan är natten och jag tittar på gårdagens bilder av b.la mina tjusiga systrar. Jag är så himla glad att jag har er två så […]
%d bloggare gillar detta: