Brunch …

Gårdagen blev lyckad, alla verkade nöjda, min syster och hennes man blev gifta och det var väldigt fint:-).

Idag har min andra syster ordnat med Brunch för de gäster och släktingar som kommer från Skåne. Hon har ordnat en fin frukost med alla möjliga tillbehör, allt väldigt engelskt , t.e.x. med inslag av amerikanskt tema t.e.x cupcakes, det är kul att prova annorlunda saker ibland även om det är skönt att återgå till vardagens sedan tycker jag.

malins 015 /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.