Att njuta av sommaren…

Är något som jag ibland tycker är svårt, just därför att det finns så många föreställningar om hur den ”perfekta sommaren” ska se ut. En förutsättning för att jag ska känna mig ”värdig” en sommar är att jag har ett jobb brukar jag tänka. Jag tror det är många som tänker så. Och visst det känns alltid bättre att ha gjort något  ”nyttigt” innan man unnar sig semester. Det räcker inte med att man själv har dessa tankar, man tror att andra har de också, de kanske har de också, huvudsaken är kanske  iaf att man har gjort sitt bästa utifrån sin förmåga och att man vet om det och kan stå för det. Mer kan man ju bara inte göra. Sedan tycker jag iof att alla människor är värda att njuta av sommarmånaden den behövs t.o.m för att man ska fungera och må bra och gör man inte det kan man ändå inte bidra med något. /Malinmalins 021Kategorier:Uncategorized

Taggar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: