IVO…en viktig verksamhet…

När jag kom hem (igår) låg ett brev adresserat till mig i brevlådan. Det var från IVO (Inspektionen För Vård och Omsorg) . I ett tidigare inlägg har jag nämnt kvällen då jag mådde så dåligt och  därför ringde akutpsykiatrin i hopp om hjälp. Där jag mer eller mindre blev avvisad, jag blev hänvisad till en då stängd mottagning, min vuxenpsykiatri i Mariestad. Hursomhelst brevet bekräftade att ärendet nu är öppnat. Kommer inte skriva mer än såhär om detta fall här på bloggen av sekretess och med hänsyn tagen till inblandade. Ville bara skriva detta. Här är en överblick av hur en IVO-anmälan går från början till slut. /MalinSKAS 005

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.