Presentation av min älskade katt ”Alex”…

Idag är Alex 14 år gammal, vi fick honom som kattunge sommaren 2000, så det är lätt att komma ihåg hans ålder. Som liten minns jag att Alex var en busig och livlig kattunge, en gång hade han smitit ut på balkongen och upp på husknuten , han satt högst upp och jamade ynkligt. Mamma fick klättra längs stege och takplattor för att få tag i honom. Nu för tiden är han något mer trött, vilket hör åldern till annars verkar han vara en nöjd och tillfreds katt. En rolig sak är att vi sedan han var kattunge lärde honom ett trick. Att göra ”vacker tass innan vi öppnar dörren” så han går ut eftersom han är utekatt också. Vi gör inte alltid tricket, men ibland kan vi prova för att se om han minns,alex 006 och han kommer faktiskt fortfarande ihåg detta. Tog ett foto på när Alex gör ”Vacker Tass” 🙂 /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.