Fyndat i Örebro med mamma…

en tripp till örebro 001 - KopiaBörjade med att mamma fick veta att hon vunnit en auktion som hon deltagit i om 161 delar Kosta Boda glas. Det var glas och ”konst-glas. i alla möjliga utföranden allt från snaps glas, dessert glas och mumma glas till en och en annan fin ljus -stake allt  fick hon för 6000 kr vilket jag tycker är mycket för glas men samtidigt vet är jätte billigt för så här många av ”Kosta Boda”. När man kom in i antik handeln stod en hel monter med bara ”Kosta Boda glas” vilka var mammas, så det var bara för oss att börja slå in glasen eftersom man fick göra det själv. Vi hade med oss kartonger och papper,efter halva tiden började det kännas som att glasen i montern knappt hade minskat men det tog på det och efter ett tag tog vi oss igenom allt och då hade vi ändå ett ganska bra tempo. Vi fick hem alla glas välbehållna iaf och nu ska de bara packas upp:-) Har också köpt en ny dammpump då den gamla sjunger på sista versen, vi har haft den i två år så det kanske är ungefär vad de klarar. Det blev en med fontänskaft så man kan byta fontänmunstycke och på så sätt välja utföring. /Malinen tripp till örebro 001 - Kopia c7c14e4b0593bf4c3576fcda8ff48746.image.255x550 - Kopia 750a7fbf09bf7d1db02aa043a6621c7d.image.750x527 sid15 en tripp till örebro 004

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.