Annonser

Imorse kände jag för en längre runda i skogen. Har hört flera berättelser om björn som ska finnas i trakterna och det slog mig först när jag påbörjat det längre spåret att ”kanske ska ta det när typ björnen gått i ide (till hösten)” så fånig är jag. Kan ta en annan runda så länge, utanför skogen. Jag menar vad gör man om björnen plötsligt står där, det bästa i ett sådant läge är att spela död har jag hört . Kan också vara min Generella ångest som ställer till det. Men det är ju bra att ha respekt för vissa saker å andra sidan. Det slutade iaf. med en rejäl morgon runda  på över en timma. /Malin10 juli 004

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Instagram tips...

sön jul 13 , 2014
Vill tipsa om min systers instagram konto, den handlar om inredning, då det är främst det hon har jobbat med och ska läsa i höst. […]

You May Like

%d bloggare gillar detta: