Träning…och björnar…

Imorse kände jag för en längre runda i skogen. Har hört flera berättelser om björn som ska finnas i trakterna och det slog mig först när jag påbörjat det längre spåret att ”kanske ska ta det när typ björnen gått i ide (till hösten)” så fånig är jag. Kan ta en annan runda så länge, utanför skogen. Jag menar vad gör man om björnen plötsligt står där, det bästa i ett sådant läge är att spela död har jag hört . Kan också vara min Generella ångest som ställer till det. Men det är ju bra att ha respekt för vissa saker å andra sidan. Det slutade iaf. med en rejäl morgon runda  på över en timma. /Malin10 juli 004

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.