Dammgrönska:-)

Idag har jag och Adam gått en lite längre runda på drygt 7 km, kändes bra. Har skaffat en bra app för sådant och jag tycker det är en bra detalj som gör rundan extra rolig.
Värmen gör att växterna växer så det knakar, mina dammväxter är inget undantag idag när jag kom ut hade blomman på den (röda glansirisen) växt ut, jätte fin.
Vid ett annat tillfälle lyckades jag också ta ett kort på min perserkatt (som hade rymt) och stolt gick och spatserade vid dammen.

malins 054

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.