10.000 sidvisningar…

Nu har jag haft min blogg ”You Turn my world upside down” i sammanlagt 3.5 år i lättare som svårare stunder och perioder. Den är och har för mig fungerat som en sorts terapi ”skrivterapi”. Det jag vet är att man på internet har ett personligt ansvar för vad man skriver och det har jag verkligen försökt tänka på. Är ledsen om jag det till trots har trampat någon på tårna men har varit noga med att inte peka ut någon särskild när jag har ”gnällt”. Har fått några kommentarer och trots att många har varit spam så har ”guldkorn” funnits och det betyder jätte mycket:-) Har också funderat på bloggens ”öde” stundvis. Eftersom jag är en analytisk person som funderar mycket på saker i vardagen så tror jag det skulle kännas mycket tomt utan denna blogg, så den får fortsätta. Funderar dock på att göra vissa ändringar… 

/Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.