Annonser

Eller Stulna År som filmen heter på Svenska är en av mina favoritfilmer som skildrar psykisk ohälsa sett inifrån på ett annorlunda sätt. Inte fördomsfullt utan fint och respektfullt. Huvudpersonen i filmen (Winona Ryder) spelar en tjej som efter ett självmordsförsök läggs in på ett behandlingshem. Hon får diagnosen borderline men förstår sig inte på den själv. På behandlingshemmet träffar hon Lisa (Angelina Jolie). Trailern beskriver fortsättningen :

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Fördomen och det många inte talar öppet om...

fre jul 4 , 2014
Begreppet fördom finns inom många områden och är fortfarande ett stort problematiskt område. Varför kan man fråga sig? Kanske just därför att många lägger ”locket […]
%d bloggare gillar detta: