Almedalen…

Idag tittade jag på tv4 play ”Almedalen” det första talet var Stefan Löfvens. Själv tyckte jag han  höll ett mycket bra tal retoriskt sett men sedan är jag ju lite ”färgad” och kanske inte den rätta att göra den bedömningen dels p.g.a att jag är socialdemokrat och sedan är jag inte någon retorik- expert. Ska bli intressant att höra vad retorikerna som sitter i panelen på tv4 play har att säga efter talet. Såg även ett klipp imorse på tv4 från Almedalen inför talet med Stefan Lövfen och blev inponerad även där. Här är det klippet:

 Kategorier:Uncategorized

Taggar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: