Annonser

Idag tittade jag på tv4 play ”Almedalen” det första talet var Stefan Löfvens. Själv tyckte jag han  höll ett mycket bra tal retoriskt sett men sedan är jag ju lite ”färgad” och kanske inte den rätta att göra den bedömningen dels p.g.a att jag är socialdemokrat och sedan är jag inte någon retorik- expert. Ska bli intressant att höra vad retorikerna som sitter i panelen på tv4 play har att säga efter talet. Såg även ett klipp imorse på tv4 från Almedalen inför talet med Stefan Lövfen och blev inponerad även där. Här är det klippet:

 

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Girl interupted...

mån jun 30 , 2014
Eller Stulna År som filmen heter på Svenska är en av mina favoritfilmer som skildrar psykisk ohälsa sett inifrån på ett annorlunda sätt. Inte fördomsfullt […]
%d bloggare gillar detta: