Almedalen…

Idag tittade jag på tv4 play ”Almedalen” det första talet var Stefan Löfvens. Själv tyckte jag han  höll ett mycket bra tal retoriskt sett men sedan är jag ju lite ”färgad” och kanske inte den rätta att göra den bedömningen dels p.g.a att jag är socialdemokrat och sedan är jag inte någon retorik- expert. Ska bli intressant att höra vad retorikerna som sitter i panelen på tv4 play har att säga efter talet. Såg även ett klipp imorse på tv4 från Almedalen inför talet med Stefan Lövfen och blev inponerad även där. Här är det klippet:

 

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.