Uncategorized

En tillfällig svacka…läs inte vid känslighet

Hade jag i förrgår men jag har beslutat mig för att inte använda bloggen till att skriva ingående om dessa i fortsättningen eftersom det kan ge dålig stämning hos läsare med någon form av empati, vilket jag hoppas och vill tro att de flesta har någonstans iaf. Har haft både bra och negativa erfarenheter av människor vad gäller detta med medkänsla konstigt nog där den ibland som mest behövts och då har jag varit trevlig mot de som jag brukar. Jag har också en gräns och vill bara skriva att den kom jag till igår och tog ut över mig själv. Fick ingen hjälp av akutmottagningen i (Falköping) kan lika gärna skriva ut det eftersom jag blev så besviken och det efter att en avvikelserapport redan är skickad från min dagsjukvård om deras bemötande. Samma bemötande igen ”kom gärna inte hit” typ fast jag hade skurit mig i halsen och mådde jätte dåligt. Vart ska man då ringa om inte till akuten? Hon som svarade sa att jag hörde till dagsjukvården och därför skulle ringa dit…mitt i natten när det är stängt där???  Då tyckte hon att jag skulle gå och lägga mig men det var ju det som var problemet,  jag kunde inte eftersom jag hade sån ångest ville avsluta mitt liv för tillfället (då går man inte och lägger sig)och därför skar mig i halsen. Det slutade med att mina stackars föräldrar fick ”vakta” på mig halva natten och de har jag dåligt samvete för, hursomhelst jag fick komma till en psykiater dagen på från dagsjukvården. Han var mycket bra att prata med och det kändes mycket bra att träffa någon inom vården i detta läge som lyssnade /gjorde en bedömning.

Vissa mediciner ändrades och han frågade om jag kände att jag mådde tillräckligt bra för att inte behöva läggas in. Nu är jag hemma från d.s och men jag är allvarligt oroad för hur jag ska ta mig igenom om jag mår så här dåligt någon mer gång på egen hand. Kan bli svårt att härda ut men jag måste….finns ju inget annat alternativ som är rimligt. /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

2 Comments

  1. Tack så mycket!
    Ja, det är något jag vill och kämpar för varje dag.
    /Malin

  2. Angelina says:

    Hoppas du tillslut även kommer till en punkt då du känner att du kan & tillåter dig att må bra. Styrkekramar i nerförsbackarna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.