Val 2014

Eftersom jag är ganska intresserad av politik så ser jag det som en självklarhet att om man har möjlighet rösta i valet. Det ska iallafall jag. Mamma och pappa har alltid   hemlig hållit vilket parti de röstar på något jag respekterar samtidigt som jag såklart varit nyfiken. Själv har jag alltid röstat på socialdemokraterna ända sedan jag blev intresserad av politik. Idag visades en riksdagsdebatt om diskriminering av funktionsnedsatta med b. la.  Ann-christin Ahlberg S.  Ska bli spännande att se hur det går i valet, enligt mätningarna har ju oppositionen haft ett lite större övertag jämfört med tidigare år vid samma tid. /MalinImage

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.