Val 2014

Eftersom jag är ganska intresserad av politik så ser jag det som en självklarhet att om man har möjlighet rösta i valet. Det ska iallafall jag. Mamma och pappa har alltid   hemlig hållit vilket parti de röstar på något jag respekterar samtidigt som jag såklart varit nyfiken. Själv har jag alltid röstat på socialdemokraterna ända sedan jag blev intresserad av politik. Idag visades en riksdagsdebatt om diskriminering av funktionsnedsatta med b. la.  Ann-christin Ahlberg S.  Ska bli spännande att se hur det går i valet, enligt mätningarna har ju oppositionen haft ett lite större övertag jämfört med tidigare år vid samma tid. /MalinImage

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.