Annonser
Uncategorized

Underbara sommar…

malinser 012Idag blev det en sommarpromenad, promenerar en runda varje dag (eller nästan) som vi brukar kalla ”Ängarundan” häromkring” just därför att den går runt en äng. Otroligt fint under sommartid. Tog ett foto därifrån.

Sedan tog jag även ett kvällsfoto på trädet i trädgården där min ena  syster har hängt upp lampor. Lyser så tjusigt kvällstid.

Häromkvällen fick jag även en bild som visar att Milou (hunden som jag sålde) har det mycket bra i sitt nya hem, som jag iof. visste. Är alltid lika roligt att se bilder på honom och  hur bra han har det men samtidigt får jag väldigt dåligt samvete för att jag ens köpte honom från första början så att han behövde byta hem en gång. Men det går bara att lära av misstaget och aldrig göra om det. Nu har han det toppen iaf det vet jag, och jag är himla glad åt det:-). /Malinmalins 038bilder 001

 

Annonser

Om mig...

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: