Positiva händelser…

Eftersom man i en familj (iallafall i min) (förstår att det kan vara olika och har respekt för det), ofta påverkas  av varandra och varandras framgångar som motgångar så blir det ju ofta tydligt med kriser hos flera medlemmar samtidigt ,men också motsatsen när det går bra för flera familjemedlemmar samtidigt. Det är vad som har hänt just nu i våran familj. Det första stora som har hänt är att min syster ska gifta sig i sommar , ett stort bröllop ca 300 gäster är bjudna. Det andra är att min andra syster har kommit in på handelsakademin i Göteborg ”Butikskommunikatör utbildningen” det fick hon veta i veckan. Är så glad för bådas skull. Ska gå på min systers bröllop i sommar, det ska bli mycket fint, kommer bli rörd till tusen, fattar knappt att det är min lilla syster som ska gifta sig.  ImageImage

Provade min klänning till bröllopet som är en händelse jag ser fram emot (bilderna) . /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.