Missförstådd…

Detta är en känsla jag ofta känner och det kan ha att göra med att jag är en extra känslig person eller att det är svårare för en psykiskt frisk person att helt sätta sig in i min situation , eller så finns inte orken där. Även om det inte är illa menat.

Hursomhelst ska alla som gör ett försök veta att jag uppskattar det jättemycket och blir glad åt det på samma sätt som jag ”eftersom jag är så känslig” kan bli ledsen för motsatsen. Önskar ofta att jag inte var så känslig men samtidigt är det lite av den jag är. Lyssnar ibland på den här låten http://youtu.be/dYAifpU8S3E
med Robbie WIlliams ”Missunderstood” den kan man känna igen känslan av att just känna sig missförstådd så bra i. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.