GAD …min nya diagnos

ImageDet har hänt igen och jag är väll inte förvånad de har alltid utryckt mina diagnoser som något de sätter så länge. De är något som inte passar osv. Kanske är jag ett svårt fall. Nu har de hittat något som passar bättre ”GAD” . Har nyligen påbörjat medicinering med Lyrica vilket jag redan känner ett inre lugn av. Inte för att vara pessimistisk eller kanske men just nu känner jag att jag inte vågar tro på några diagnoser eftersom jag har haft så många olika som alla har ändrats under relativt kort tid. Tror väll att de gör sitt bästa, bara att jag är svår att diagnosticera rätt. Känner mig lite vilsen just nu bara inte för att man är sin diagnos men det känns ju alltid bra att veta. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.