GAD …min nya diagnos

ImageDet har hänt igen och jag är väll inte förvånad de har alltid utryckt mina diagnoser som något de sätter så länge. De är något som inte passar osv. Kanske är jag ett svårt fall. Nu har de hittat något som passar bättre ”GAD” . Har nyligen påbörjat medicinering med Lyrica vilket jag redan känner ett inre lugn av. Inte för att vara pessimistisk eller kanske men just nu känner jag att jag inte vågar tro på några diagnoser eftersom jag har haft så många olika som alla har ändrats under relativt kort tid. Tror väll att de gör sitt bästa, bara att jag är svår att diagnosticera rätt. Känner mig lite vilsen just nu bara inte för att man är sin diagnos men det känns ju alltid bra att veta. /MalinKategorier:Uncategorized

Taggar:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: