Kämpar i motvind…

Just nu känns det som jag har lite energi kvar och jag får mindre för varje dag som går. Jag vänder mig hit och dit men blir hänvisad åt andra håll och det i ett läge då man är i sitt största behov av hjälp. Har förklarat hur jag känner mig, mina anhöriga har kontaktat vården för min skull när jag har varit som svagast, jag har gjort en anmälan till patientnämnden p.g.a otrevligt bemötande och nonchalerande vid akut läge i telefon, det har tom. gjorts en avvikelserapportering i ärendet. Händer något ? En sak …jag har blivit sämre i mitt mående men ingen läkare har tagit tag i min medicin eller mig. Vägrar tappa mitt hopp och är efter detta övertygad om att det är just hoppet som är det sista som överger människan. /Malin

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.