Gripande inlägg om svårigheter att få vänner som sjuk…

Här är ett gripande videoinlägg från en mycket fin kanal-ägare på youtube  som kallar sig  ”rawsammi” . På kanalen finns inlägg som tar upp bipolär sjukdom, depression och ångest blandannat. Just detta är ett personligt inlägg som handlar om svårigheten hon har haft med vänner genom åren.  ”http://www.youtube.com/watch?v=emB4txMDxzU” .

Hon är en attraktiv tjej med bipolär sjukdom men säger att det inte har hjälpt henne att få kvinnliga vänner utan menar att hon under stor del av livet har känt sig utanför och fortfarande idag har dåligt med vänner.

Tycker hon är jättestark som går ut med detta.

Samtidigt behöver det inte alltid vara som man tror, folk kan vara osäkra också.

 /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.