Kommunikationskurs borde erbjudas vissa…

Idag är jag dess värre inte glad och framåt om man säger så, anledningen är paradoxalt nog något som borde ha gjort mig glad och framåt nämligen en person som svarade mig på akutmottagningen när jag mådde som värst och behövde prata med någon för att bli avledd från självskadetankar och hemsk ångest ”att jag skulle ta en tablett och gå och lägga mig”. Detta är inte första men jag hoppas det är sista gången jag eller någon blir avsnäst på detta sätt (fast det är såklart ett önsketänkande) men hursomhelst jag anmälde detta fall till patientnämnden. Tyckte helt enkelt att de gick för långt. Det höll personalen på dagsjukvården med om.

Sedan vill jag inte bara klaga utan även säga att det finns änglar som verkligen passar inom psykiatrin och de som ”kämpar” för att göra det.  Till er säger jag bara kämpa på och tänk på hur ni själva skulle vilja bli bemötta för vi är som vilka människor som helst med känslor och tankar och är borde behandlas med värdighet och respekt ibland lite mer än hur många av oss blir behandlade idag.  

/Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

1 thought on “Kommunikationskurs borde erbjudas vissa…

 1. Hello I am so happy I folund your web site,I really found you by mistake, while
  I was researching on Bing for something else, Regardless I am here now and
  would just like to say kudos for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the
  theme/design), I don’t have time to look over it all att the moment but I have
  book-marked it and akso added in your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read more, Please do keep uup the awesome work.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.