Annonser
Uncategorized

Uppdatering 14/5 2014

Tänkte sammanfatta lite av vad som har hänt:

1. Jag har flyttat även om det är inom Töreboda så känns det och det har varit både roligt och jobbigt.

2. Har efter mycket  eget initiativ och samtal till både primärvård och efter att ha varit i kontakt med den  psykiatriska klinik jag hör till ”äntligen” fått en utredning för min mage. Tidigare har jag från primärvården blivit hänvisad till psykiatrin efter som de är övertygade om att de är medicinen och de inom psykiatrin är övertygade om att de inte är medicinen. Felet som de har gjort är bara att de har lämnat allt på mig så jag har blivit som en boll mellan instanserna och har inte fått någon hjälp alls. Och då ska jag säga att jag har blött från magen/tarmen samt har ett järnvärde som är ganska lågt antagligen p.g.a. av blödningarna. Järnvärdet skulle ligga på mellan 7 -120 mitt låg iaf på 14 så det är alltså inte över 30 vilket rekommenderas. Detta har tagit mycket ork och tid av mig, när vården inte fungerar. Visste faktiskt inte att det skulle vara riktigt så här illa innan jag själv fick problem och hamnade här.

Nu de senaste dagarna mår jag lite bättre trots allt och jag har gjort mig hemmastadd i min nya lägenhet, hängt upp tavlor och fixat. Den här veckan ska ju enligt meteorologen  även bjuda på sol,  lägenheten 038 lägenheten 040 lägenheten 042härligt:-) /Malin

 

 

 

Annonser

Om mig...

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

(3) Comments

  1. Monica Jönsson says:

    Hej Malin! Läste din blogg och är imponerad av din styrka i allt det svåra! Jag gläds också av de fina bilderna från din lägenhet! Så mysigt! Sköt om dig! Kram/Monica

  2. Tack så mycket:-)

  3. Vad mysigt det ser ut 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: