Annonser

Min nya hyresrätt står tom och i helgen ska vi flytta saker. Nu är det både roligt och jobbigt arbete som står framför oss , jag får som tur är hjälp av mina snälla föräldrar att flytta möblerna från den ena till den andra lägenheten. Det ska mest bli roligt och vilka möjligheter man har nu att planera den nya inredningen från början. Det som är så bra med den nya lägenheten är att det är både diskmaskin och tvättmaskin i den så nu är pass på tvättider ett minne blott.  /Malinlgh 059lgh 060

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Inflyttad...

tor maj 8 , 2014
Äntligen har jag fått över mina saker från den gamla lägenheten till den nya. Som vi slet med möbler och lådor. Skönt att vara på […]
%d bloggare gillar detta: