Lite personligt…

Måste få skriva av mig lite nu. Känns lite tufft just nu och jag tycker det är orättvist uppriktigt sagt. Jag är en person som om jag märker att jag själv har fördomar mot andra så försöker jag uppriktigt få bukt med dem för det är inget jag vill ha och jag tror inte det är nyttigt på något sätt för en människa att gå omkring med. Blir bara så besviken när jag märker hur folk beter sig respektlöst b.l.a här i Töreboda men självklart på andra ställen. Jag nämner inga namn för det kan hända den bästa och jag tror att alla bör tänka till. Men det finns vissa som är överrepresenterade kan jag säga. Ibland blir man helt paff över folks uttalande men det är bra att man får veta å andra sidan. Tystnad och blickar med en konstig känsla är ännu värre. Men det kan samtidigt komma från att jag har varit så mobbad länge i livet, fast vissa saker känner man på sig. Konstigt hur vuxna människor kan bete sig.  Det jag fick höra på dagsjukvården av en vårdare av alla var ju att en del verkar störa sig på ”bidragstagare” . Om det kan ligga något i att folk hellre vill att sjuka som jag ska svälta vet jag inte men jag tycker ”Empati” borde spela in i större utsträckning än vad det gör idag. En sak till kommentaren om inte jag hade jobb som jag fick från en elektriker som var här (vet inte om det var snällt menat men han pratade inget i övrigt) svarar jag nej jag har inget jobb jag är sjuk på.  Frågan om jag lever på mina föräldrar svarar jag nej jag har som tur är sjukersättning vilket jag är väldigt tacksam för eftersom det hade varit väldigt jobbigt psykiskt och emotionellt att behöva fråga mina föräldrar om pengar. De ger mig lika mycket som i en vanlig familj d.v.s vid jul. Nu känns det bättre. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.