Lite besviken…

Detta hände på dagsjukvården igår:  hämta (1) - KopiaNär man jobbar inom vården tycker inte jag  man ska uttala sig negativt och högt framför andra vårdtagare om ”bidragstagare”. Önskar jag var lite modigare och stod på mig i detta fall, var lite för ”feg” för konfrontation i frågan men det fanns en risk att fler tänkte samma sak, när hon uttalade sig i detta. Hoppas att personen i fråga ”kom på att hon kan ha uttalat sig ”klantigt” för det måste jag tyvärr tycka just när det gäller på hennes arbetsplats och vårat vårdställe. Pratade med mina föräldrar om detta igår och de höll iaf med mig så jag känner att jag är inte helt ute och ”cyklar” med detta, man har rätt att bli upprörd ibland, det här är ett sådant tillfälle. Men nu ska jag lägga detta bakom mig, skönt att få skriva av sig lite. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.