Städning inför flytt:-)

imageJust nu håller jag på att sortera saker i lägenheten inför flytt. Det är kul med sådana här ”flyttprojekt” men det tar mycket energi tur att jag har fått tillbaka min energi efter omgången med depression. Nu ska jag fortsätta. /Malin

Posted in: Uncategorized

Tagged as: ,

Annonser

4 thoughts on “Städning inför flytt:-) Lämna en kommentar

 1. Hejsan! jag har nu gått en kurs i djurkommunikation, är du intresserad av att få lite svar från ditt djur, eller höra hur den mår? jag tar 100 kr per djur, och detta sker distans. Om djuret inte vill prata så tar jag såklart inte betalt, men det är ovanligt. Du betalar isf när jag pratat med djuret så du får läsa det först innan betalningen sker.
  du når mig på min mejl: jeennifeerA@hotmail.com om du är intresserad 🙂
  Kram

  Gilla

  1. Tror tyvärr inte på sådant och skulle aldrig betala pengar för det. Mina djur mår mycket bra. Skulle de inte göra detta skulle jag hjälpa de till veterinären och inte något ”hokus pokus” med att tala med djur och speciellt inte på distans. /Malin

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s