Uncategorized

Hemma från dagsjukvården…

Fredag idag och dags för lite dagsjukvård. idag skulle vi utvärdera medicinen ”Cymbalta”.  Berättade att jag mår lite bättre nu. Medicinen ska börja tas varje dag  istället för varannan som under insättningsperioden. Får hoppas att biverkningar håller sig borta. Har inte upplevt några hittills med denna medicin som tur är.  Just nu tar jag 30 mg, alltså den lägsta dosen och det kanske räcker, annars skulle vi höja något. Helgen ska jag tillbringa så mycket utomhus som möjligt eftersom det är så fint väder, dessutom har jag börjat ordna med dammen i trädgården inför säsongen och det är något jag tycker är jätte kul. /Malin  GetAttachment (3) - Kopia

 

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.