Annonser

Äntligen känns det som riktig vår ute. Det behövs på alla sätt nu efter den här långa vintern , (fast får en känsla av att man har utryckt sig liknande förra våren).  Hursomhelst så är den enligt mig alltid lika välkommen. Lyssnade på tv4:s morgonpanel imorse och måste hålla med Elsa Billgren om att till skillnad från sommaren där man lätt kan drabbas av en slags ”sommardepression” med tanke på vart alla ska åka och semestra ute i europa så  är våren mera  ”lagom och behaglig och det är ok att bara gå och upptäcka ”själva våren”. Alldeles perfekt m.a.o. Här är lite bilder från idag. Min katt Tussi är självklart med på några. Hon njöt av solen hon också! /Malinblogg 035 blogg 038 blogg 024

Annonser

2 thoughts on “Vår,vår härliga vår…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Hemma från dagsjukvården...

fre apr 4 , 2014
Fredag idag och dags för lite dagsjukvård. idag skulle vi utvärdera medicinen ”Cymbalta”.  Berättade att jag mår lite bättre nu. Medicinen ska börja tas varje […]
%d bloggare gillar detta: