Vår,vår härliga vår…

Äntligen känns det som riktig vår ute. Det behövs på alla sätt nu efter den här långa vintern , (fast får en känsla av att man har utryckt sig liknande förra våren).  Hursomhelst så är den enligt mig alltid lika välkommen. Lyssnade på tv4:s morgonpanel imorse och måste hålla med Elsa Billgren om att till skillnad från sommaren där man lätt kan drabbas av en slags ”sommardepression” med tanke på vart alla ska åka och semestra ute i europa så  är våren mera  ”lagom och behaglig och det är ok att bara gå och upptäcka ”själva våren”. Alldeles perfekt m.a.o. Här är lite bilder från idag. Min katt Tussi är självklart med på några. Hon njöt av solen hon också! /Malinblogg 035 blogg 038 blogg 024

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

2 thoughts on “Vår,vår härliga vår…

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.