En bättre dag…

Det är väldigt ansträngande att svänga såhär mycket i stämningsläget. Antar att det är sänkningen av Venlafaxinet som har bidragit till en obalans i ”det kemiska” om man så säger. I förrgår mådde jag ju som jag tidigare skrivit om förfärligt och det blev en miss i vården som vi har rett ut idag. Jag fick med andra ord en ursäkt. Den godtas. Får inte upprepas för någon patient bara enligt min mening. Sedan får man ju ha lite överseende men det får ju absolut inte bli någon rutinsak. Imorgon ska jag börja med en ny medicin och då bad jag om lite extra uppsyn med tanke på att jag lätt drabbas av biverkningar det var en av anledningarna till att venlafaxinet fick sättas ut. De lovade att jag fick ringa när jag ville och vi ska även utvärdera Cymbaltan lite på fredag. Så nu kommer jag anteckna ev. förändringar av medicinen tills på fredag samt vara uppmärksam. /Malin 

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.