Uncategorized

En dålig dag…efter medicinjustering

Hade jag igår, trodde aldrig den skulle ta slut och det kändes som det bara var början på något nytt elände. Ringde till akutpsykiatrin i hopp om att få hjälp av något slag men jag förstår ju att de inte kan hjälpa mig så sent på natten. Åker jag in dit så blir jag bara utskriven igen eftersom jag hör till öppenvårdspsykiatrin Så jag förstår läget samtidigt som jag tycker det är lite fel. Jag har ju liksom gått från att bo på behandlingshem till att nu bara ursäkta utrycket ”kastas ut” i samhället med mina svängningar. Ringde till öppenvårdspsykiatrin dit jag hör nu och en som jobbar där sa att vi skulle ta en dag i taget och höras nästa dag alltså idag. Idag gick tiden långsamt och jag väntade på telefonsamtalet från psykiatrin men de ringde aldrig. Då ringde jag själv och frågade efter personen som skulle ringa mig varpå de svarade att hon gått hem för dagen. Alla kan ha mycket att göra och jag får hoppas att det inte upprepar sig för det var ett oturligt läge för mig med mitt mående och jag blir rädd faktiskt med säkerhet inom vård när sånt här händer.  /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

2 Comments

  1. Tack,ska tänka på detta. 🙂 Kram Malin

  2. Kram, ta vara på dig! Och nästa gång du pratar med honom/henne så tycker jag faktiskt att du har rätt att säga ifrån rejält! Det är INTE okej att ”missa” någon bara för att det var mycket att göra eller något. DU är viktig och DU ska få råd och stöd när du själv tar initiativet att kontakta dem. Blir så ledsen och arg när jag läser och hör sådant här. Alldeles för vanligt. Tycker det är jättehemskt att någon som behöver hjälp, råd eller bara någon att prata med, inte får det.
    Återigen, Kram på dig och hoppas det inte upprepas!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.