Något som är viktigt…

Är att de följer upp den upplevda  kvaliteten inom vården i respektive kommun, eftersom det uppenbarligen skiljer sig åt till stor del beroende vart man får sin vård idag.  Idag fick jag faktiskt en Nationell Patientankät om just detta för en viss kommun. Jag var en av de personer som slumpmässigt valts ut att delta i årets undersökning, det är jag glad för eftersom jag känner att jag har lite erfarenheter från olika kommuner och självklart aktuell kommun. Att det står tydligt att personuppgifterna är sekretessbelagda tror jag är viktigt och bra och gör att fler kommer våga svara. I mitt fall skulle jag svarat ändå, man kommer till en sådan punkt där en viss ärlighet behövs, svarar för mig själv. Jag hoppas att så många som möjligt kommer att svara i sina enkäter om de orkar för de som inte kommer fram kan man heller inte ev. förbättra.  /MalinSKAS 027

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.